Zoeken
ff-stamp
MelkefficiƫntQuick FitFeed2MilkAgroscoopVoertaal Melkvee

06-02-2014

Pierre van Oort wint titel Bedrijfsadviseur van het Jaar

Afbeelding: ForFarmers Hendrix - Pierre van Oort Bedrijfsadviseur van het Jaar

Pierre van Oort, technisch specialist melkvee bij ForFarmers Hendrix, is gisteren uitgeroepen tot winnaar van de Agrivaknet-verkiezing “Bedrijfsadviseur van het jaar 2013”.

De vakjury was onder de indruk van alle drie de genomineerden. Volgens hen was Pierre van Oort echter de meest complete adviseur en verdient hij daarom de titel Agrivaknet Bedrijfsadviseur van het Jaar 2013. De jury roemt hem vanwege zijn enthousiasme en overtuigingskracht.

Pierre werkt sinds 1991 bij ForFarmers Hendrix. Op dit moment is hij technisch specialist melkvee. Daarnaast is Pierre ook Exxa-specialist. Exxa is een aanpak exclusief voor grote melkveebedrijven bij ForFarmers Hendrix. Pierre: “Het vakmanschap van een melkveehouder met zestig koeien, toepassen op een bedrijf met tweehonderd of meer koeien. Dat is prachtig”.

Pierre is in het verleden dealer geweest bij het voormalige Hendrix UTD en heeft als specialist werkervaring opgedaan bij grote agrarische bedrijven in Oost-Duitsland. Daarnaast heeft Pierre de afgelopen jaren zijn melkveebedrijf uitgebouwd naar een bedrijf met tweehonderd koeien. Het ondernemerschap en de drive om zijn kennis over te brengen en processen te verbeteren, komen elke dag tot uiting in zijn werk als technisch specialist bij ForFarmers Hendrix.

Voor ForFarmers Hendrix is de specialist de belangrijkste bron van kennisoverdracht. Hij of zij streeft samen met de klant naar het maximale rendement op het agrarische bedrijf. Een klimaat waarin medewerkers optimaal kunnen presteren, is hierbij een belangrijke voorwaarde.

Elk jaar organiseert Agrivaknet de verkiezing ‘Bedrijfsadviseur van het Jaar’. De verkiezing is opgezet om het vak van bedrijfsadviseur meer in de schijnwerpers te zetten. De bedrijfsadviseur van 2013 is diegene die het beste in staat is de doelstellingen, behorend bij het hoogste segment klanten, te realiseren. De winnaar van de vakjury krijgt de titel Bedrijfsadviseur van het Jaar.

Meer weten? Bekijk:
- de pitch van Pierre
- Agrivaknet