Zoeken
ff-stamp
MelkefficiƫntQuick FitFeed2MilkAgroscoopVoertaal Melkvee

07-04-2017

Maximabrok Turbo: melkproductie op peil met minder dieren

Door de fosfaatreductieregeling zijn veel bedrijven genoodzaakt om melkkoeien af te voeren. Selecteren in het ondereind van de veestapel hoeft niet direct te leiden tot minder afgeleverde melk. Om de hoeveelheid afgeleverde melk zoveel mogelijk op peil te houden, wordt er in veel gevallen ook harder gevoerd.

Meer energie betekent vaak meer melk. Om de energievoorziening nog verder te optimaliseren zonder dat u (veel) meer hoeft te voeren heeft ForFarmers een nieuwe brok ontwikkeld onder de naam 'Maximabrok Turbo'

Maximabrok Turbo is een zeer hoogwaardig mengvoer waaraan o.a MilkPower (speciale pensbestendige vetten) is toegevoegd. Daarnaast is het voer afgestemd op de behoefte van koeien met een hoge productie, door toevoeging van onder meer extra mineralen, biotine en een hoog aandeel glucogene energie.

Maximabrok Turbo is samengevat:

  • een zeer geconcentreerd productievoer
  • met 1.080 VEM, 1.150 MELK en 125 WDE per kg
  • energie deels uit MilkPower en een hoog aandeel glucogene energie
  • Scherp P-gehalte (max 4 gr/kg)
  • een hoog aandeel mineralen en biotine

Maximabrok Turbo is bedoeld voor bedrijven die hard willen melken en streven naar een hoge ruwvoerbenutting. Overleg met uw melkveespecialist, accountmanager of dealer of Maximabrok Turbo past in uw bedrijfssituatie.