Zoeken
ff-stamp
MelkefficiƫntQuick FitFeed2MilkAgroscoopVoertaal Melkvee

11-11-2016

ForFarmers klanten in de prijzen bij Uiergezondheid Awards

Maatschap Remmelink uit Doetichem en maatschap Nijland-Jansen uit Hotten hebben gisteren de Uitergezondheidsawards 2016 in de wacht gesleept. Melkveehouder Alfons Kraesgenberg uit Losser won de publieksprijs. De prijzen werden uitgereikt tijdens het evenement Gezonde melkveehouderij van de Gezondheidsdienst voor Dieren en het vakblad Boerderij. Wij feliciteren de prijswinnaars van harte!

Remmelink en Kraesgenberg zijn beiden klanten van ForFarmers en daar zijn we uiteraard trots op!  Robert Remmelink heeft samen met zijn moeder een melkveebedrijf met 150 melkkoeien in Doetinchem. Mede door een goed en uitgebalanceerd rantsoen staat de uiergezondheid op dit bedrijf op een zeer hoog peil. Het gebruik van antibiotica voor bestrijding van mastitis en het droogzetten ligt hierdoor uitzonderlijk laag.

Alfons Kraesgenberg melkt in Losser samen met zijn vrouw en zoon 130 melkkoeien. De familie Kraesgenberg was onder meer genomineerd vanwege het consequent werken volgens een strikt protocol in de stal en tijdens het melken en het hoge hygiëneniveau dat daarmee is bereikt.

Video's van de prijswinnaars en de overige genomineerden kunt u hier bekijken.
 

Afbeelding: Remmelink  winnaar UG award 2016
Maatschap Remmelink, winnaars van de Uiergezondheid Award 2016


 

Afbeelding: Kraesgenberg winnaar UG publieksprijs 2016
De familie Kraesgenberg won de publieksprijs