Zoeken
ff-stamp
rundvee3geitenvarkensgeiten3rundvee

Zakgoedbestellingen en assortiment

Zakgoed bestellingen

Door onze samenwerking met ForFarmers zijn wij in staat uw zakgoedbestelling met 2 werkdagen bij u af te leveren.  Dit geeft u meer flexibiliteit, u kunt zelf uw bestelling bij ons plaatsen op het moment dat het u past.   Velen van u werden door ons in een route gebeld om de zakgoedbestelling door te geven. 

Graag willen wij uw zakgoedbestelling op werkdag  A ontvangen, dan wordt deze op werkdag B gepland en op werkdag C uitgeleverd. Voorbeeld: als u op dinsdag bestelt, wordt uw bestelling op woensdag  gepland en op donderdag uitgeleverd.  Als u op donderdag bestelt, wordt er op maandag geleverd.

Bestelvolume:

In de bijlage ziet u de verkoopcondities van de zakgoedartikelen: Grotere hoeveelheden worden franco geleverd en ontvangt u korting. Bij kleine hoeveelheden (waarde minder dan € 150) wordt er € 15 afleverkosten in rekening gebracht.  Het voer is 3 maanden houdbaar, daarmee kunt u rekening houden bij de bestelhoeveelheid.

 

Wijze van bestellen:  

1.Via internet, vraag hiervoor bij ons uw inloggegevens op (ook voor bulkbestellingen).

2.Per mail bij Midland op kantoor via midland.voeders.vof@forfarmers.eu

3.Telefonisch bij Midland Voeders op kantoor:  0342-462411.
 

De zakgoedbestelling kunt u ook gelijk met de bulkbestelling doorgeven. Bij de bestelling kunt u aangeven waar u op uw bedrijf het zakgoed gelost wilt hebben. Het is namelijk zo dat een ander transportbedrijf ingezet zal worden. Lossen gebeurt met de kooi-aap of een pompwagen. Wij denken voor nu en in de toekomst u op deze wijze een efficiënte en flexibele manier van zakgoed  leveren te kunnen aanbieden.

Bij vragen en of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons of met uw bedrijfsadviseur opnemen.  

Zakgoed assortiment

Als u op onderstaande link klikt opent zich een pdf-bestand met daarin de producten die wij in ons zakgoed assortiment hebben. Voor prijzen kunt u bellen met ons kantoor 0342-462411.
 

Klik hier om ons zakgoedassortiment deel 1 te bekijken

Klik hier om ons zakgoedassortiment deel 2 te bekijken