Zoeken
ff-stamp
rundvee3geitenvarkensgeiten3rundvee

15-02-2018

Vraag uw specialist om gratis bemestingsadvies

Bemestingsadvies

Wist u dat u meteen aan het begin van het bemestingsseizoen gratis een professioneel bemestingsadvies voor het hele jaar kunt krijgen? Onze melkvee- en teeltspecialisten werken vanaf dit jaar met  Terra+ Bemestingsadvies, een innovatief programma waarmee zij in een handomdraai een doeltreffend advies per snede voor u opstellen.

Uitgangspunt van het Terra+ Bemestingsadvies is optimale benutting van de hoeveelheid beschikbare drijfmest, zowel op grasland als maisland. Op basis daarvan krijgt u maatwerkadvies voor de hoeveelheden en soorten toe te dienen kunstmest op verschillende moment in het jaar. Dit alles uiteraard binnen de normen van de mestwetgeving. U ziet meteen hoeveel kunstmest van welke soort u nodig heeft. Het strooiplan  voor het hele jaar print u eenvoudig uit en kunt u meenemen in de trekker. Veel handiger kan het niet!

Ook gratis bemestingsadvies aanvragen?

Maak meteen werk van uitgekiende bemesting in 2018 en vraag u specialist of accountmanager om gratis advies. Vergeet ook niet om tijdig uw kunstmest te bestellen.