Zoeken
ff-stamp
rundvee3geitenvarkensgeiten3rundvee

Meld u hier aan voor de Regiotap 6 februari

Beste melkveehoud(st)er,

Met de komst van fosfaatrechten is het goed om stil te staan bij uw plannen voor 2018. Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijfsvoering en waar legt u de focus? Kiest u voor meer melk per koe eventueel in combinatie met minder jongvee of kan het ook anders? En wat betekent dit voor de verschillende bedrijfsonderdelen: voeding melkkoeien, transitie, jongvee ofpok en ruwvoerteelt? Tijdens de regiotap krijgt u concrete handvatten en een praktijk voorbeeld van melkveehouder Carlo van de Lagemaat uit Woudenberg, om hiermee aan de slag te gaan en uw rendement te verbeteren.

Vanaf 19:30 staat de koffie voor u klaar. OM 20:00 heet Peter Schermers u welkom. Hierna nemen onze specialisten Wim Hessels en Herman Vreekamp u mee in hun presentaties. Tot slot vertelt collega-melkveehouder Carlo van de Lagemaat u zijn ervaringen uit de praktijk. De avond zal worden afgesloten met een hapje en een drankje.

Deze avond wordt gehouden bij Hotel Restaurant Schimmel aan de Stationsweg Oost 243 in Woudenberg.

Tot ziens op 6 februari.

Voor eventuele vragen kunt u bellen naar Peter Schermers: 06-20934075, of naar het kantoor van Midland Voeders: 0342-462411

 

Afbeelding: Foto uier