Zoeken
ff-stamp
MelkefficiëntQuick FitFeed2MilkAgroscoopVoertaal Melkvee

30-06-2014

Barendonk Brasilera 12, Barendonk Wilma 300, Hendrika 39 en Honny 14 stralen op de NRM

Bezoekers raden het gewicht en de borstomvang van de kalveren
Bezoekers raden het gewicht en de borstomvang van de kalveren

De NRM zit er weer op. Ook dit jaar hebben we kunnen genieten van de mooiste koeien van Nederland op het tweejaarlijkse koeienfeest in Zwolle. We feliciteren alle kampioenen en reservekampioenen met hun uitstekende prestatie. Gepast trots zijn we op de twee kampioenen en twee reservekampioenen binnen onze klantenkring: de kampioene roodbont jong, de kampioene middenklasse en tevens algemeen kampioene roodbont, de reservekampioene middenklasse zwartbont en de reservekampioene zwartbont jong. ForFarmers Hendrix is trots om deze toppers van het juiste voer te voorzien.

Veel bezoekers hebben genoten van alle mooie dames in de ring, maar hadden daarnaast ook aandacht voor de toppers van de toekomst: de kalveren in onze stand. Zij trokken veel bekijks. De bezoekers werden uitgedaagd om het juiste totale gewicht en de juiste gemiddelde borstomvang van deze drie kalveren te raden. Voor de deelnemers: de juiste antwoorden zijn 510 kilogram en 126 centimeter. De prijswinnaars krijgen zo snel mogelijk bericht.

Met op vrijdag de bekendmaking van de winnaar van de Agroscoopbokaal en de winnaar onder de honderdtonners en op zaterdag de kampioenen van de individuele keuringen, was het op alle dagen met recht een koeienfeest in Zwolle. De onderstaande foto's zijn gemaakt door Elly Geverink.

Algemeen kampioen, kampioenen en reserverkampioenen